Re-Covers Lederen Goederen | Anti-spambeleid

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
RE-COVERS
Marcel Bik

Wij verkopen de mooiste en meest voordelige lederen kinderwagen accessoires. De enige in Nederland met makkelijk te monteren ritssluiting. Voorzien van stretchmateriaal voor een perfecte hechting. Jarenlang plezier!

Image is not available
Noordwijk aan Zee
Original Leder Accessoires
Recovers
previous arrow
next arrow
Slider

Beschrijving van het anti-spambeleid voor de website Kinderwagen Hoes van Re-Covers Nederland NL-ZH in de engelse taal ..

Wat is spam?

Spam is ongevraagde e-mail, ook wel junkmail genoemd (ontvangen via e-mail) of UCE (Unsolicited Commercial Email). Vrijwel iedereen van ons heeft de inbox van een e-mailaccount geopend en e-mails van een onbekende afzender gevonden. Door alleen e-mails te sturen naar degenen die hebben gevraagd om het te ontvangen, volgen wij bij Re-covers als lederen goederen producent geaccepteerde op toestemming gebaseerde e-mailrichtlijnen.

Hoe zit het met de wetten tegen spam?

Zoals met alle andere wetten, kunnen en kunnen individuele statelijke spamstatuten variëren. De spamwetten van elke staat kunnen niet alleen variëren, maar hebben ook verschillende definities van ongevraagde commerciële e-mail. Bovendien kunnen er verschillende federale agentschappen spam volgen, waaronder de Federal Trade Commission (FTC).

Uiteindelijk is het moeilijk om overtredingen van spamwetgeving op consistente of doordringende basis af te dwingen, dus uw eigen waakzaamheid is uw eigen beste eerste verdedigingslinie. Buiten dat, beschermen wij u door ervoor te zorgen dat u 100% zelf in de hand hebt of u ooit of in de toekomst een e-mail hebt ontvangen van Re-covers als lederen goederen leverancier zoals beschreven in onze “Nee Tolerantiebeleid “hieronder.

Ons anti-spambeleid zonder tolerantie

WE HEBBEN GEEN SPELBELEID VOOR TOLERANTIE. We e-mailen niet tenzij iemand een “opt in” -formulier of “webformulier” heeft ingevuld waarin hij / zij interesse toont in onze informatie of producten en / of diensten, of op een andere manier direct en proactief om deze verzoekt. Nieuws over de functies en voordelen van het lidmaatschap wordt verspreid via advertenties, marketing voor joint-ventures en mond-tot-mondreclame, dus we bouwen alleen relaties met mensen die meer willen weten over wat we te bieden hebben en zich graag inschrijven op onze inhoud en contact via e-mail. U heeft altijd de volledige controle over of u e-mailcommunicatie van Re-covers ontvangt en kunt op elk moment beëindigen.

OPMERKING – Elke automatisch gegenereerde e-mail bevat een verplichte afmeldingslink die niet kan worden verwijderd. Daarom heeft elke communicatie die door Re-covers wordt gegenereerd de mogelijkheid om zich “af te melden” en nooit een nieuwe e-mailcommunicatie van Re-covers Nederland NL-ZH te ontvangen.

WIJZIGING AANKONDIGING: Zoals met onze administratieve en juridische kennisgevingpagina’s, kan en zal de inhoud van deze pagina in de loop van de tijd veranderen. Dienovereenkomstig zou deze pagina anders kunnen lezen vanaf uw volgende bezoek. Deze wijzigingen zijn noodzakelijk en worden uitgevoerd door Re-covers, om u en onze website Nieuwe Kinderwagen Hoes voor Versleten Kinderwagen Re-Covers Nederland NL-ZH te beschermen. Als deze pagina belangrijk voor u is, moet u vaak terugkijken omdat er geen andere kennisgeving van gewijzigde inhoud wordt verstrekt vóór of nadat de wijziging van kracht wordt.

COPYRIGHT WAARSCHUWING: De juridische kennisgevingen en administratieve pagina’s op deze website, waaronder deze, zijn zorgvuldig opgesteld door een advocaat. Wij van Re-Covers Nederland NL-ZH hebben betaald voor het in licentie geven van het gebruik van deze juridische kennisgevingen en administratieve pagina’s op kinderwagenhoes.nl voor uw bescherming en die van ons.

Dit materiaal mag om welke reden dan ook op geen enkele manier worden gebruikt en ongeoorloofd gebruik wordt gecontroleerd via Copyscape om overtreders te detecteren.