Re-Covers Kinderwagen Accessoires | Copyright 2019

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
RE-COVERS
Marcel Bik

Wij verkopen de mooiste en meest voordelige lederen kinderwagen accessoires. De enige in Nederland met makkelijk te monteren ritssluiting. Voorzien van stretchmateriaal voor een perfecte hechting. Jarenlang plezier!

Image is not available
Noordwijk aan Zee
Original Leder Accessoires
Recovers
previous arrow
next arrow
Slider

Re-Covers Kinderwagen Accessoires | Copyright 2019

Hieronder wordt de auteursrechtvermelding beschreven voor onze website van Re-Covers Nederland NL-ZH.

De volledige inhoud van onze Re-Covers Kinderwagen Accessoires  website wordt beschermd door intellectuele-eigendomsrechten, inclusief internationale auteursrecht- en handelsmerkwetten. De eigenaar van de auteursrechten en / of handelsmerken zijn onze website en / of andere externe licentiegevers of gerelateerde entiteiten.

U bent niet de eigenaar van de rechten op een artikel, boek, e-boek, document, blogpost, software, toepassing, add-on, plug-in, kunst, afbeeldingen, afbeeldingen, foto’s, video, webinar, opname of ander materiaal dat wordt bekeken of beluisterd via of van onze Re-Covers-website of via e-mail of via beschermde inhoud op een lidmaatschapssite. Het plaatsen van gegevens op onze website, zoals een blogcommentaar, verandert dit feit niet en geeft u geen enkel recht op de gegevens. U geeft alle rechten op uw inhoud op zodra deze onderdeel wordt van onze website.

U MAG HET MATERIAAL OP ONZE WEBSITE, INCLUSIEF TEKST, GRAFISCHE GEGEVENS, CODE EN / OF SOFTWARE, NIET WIJZIGEN, KOPIËREN, REPRODUCEREN, REPUBLICEREN, UPLOADEN, POSTEN, VERZENDEN OF DISTRIBUEREN. U dient alle auteursrechtelijke en andere eigendomsmededelingen in het originele materiaal te bewaren voor alle kopieën die u van het materiaal maakt. U mag het materiaal niet verkopen of wijzigen, reproduceren, weergeven, openbaar uitvoeren, distribueren of anderszins gebruiken voor publieke of commerciële doeleinden. Het gebruik van betaald materiaal op een andere website of in een genetwerkte computeromgeving voor welk doel dan ook is verboden. Als u een van de voorwaarden overtreedt, wordt uw toestemming om het materiaal te gebruiken automatisch beëindigd en moet u onmiddellijk alle kopieën vernietigen die u van het materiaal hebt gemaakt.

U krijgt een niet-exclusieve, niet-overdraagbare, herroepbare licentie om onze website Re-Covers kinderwagenhoes.nl alleen voor privé, persoonlijke, niet-commerciële redenen te gebruiken. U mag delen van het materiaal uit de verschillende delen van de website alleen voor uw eigen niet-commerciële gebruik afdrukken en downloaden, op voorwaarde dat u ermee instemt de inhoud niet te wijzigen in de oorspronkelijke vorm. Bovendien stemt u ermee in geen copyright- of eigendomsmededelingen te wijzigen of te verwijderen van het materiaal dat u afdrukt of downloadt van Re-Covers Nederland NL-ZH. Houd er ook rekening mee dat elke kennisgeving op een gedeelte van onze website die afdrukken en downloaden verbiedt, alle eerdere verklaringen en controles overtroeft.

Als gebruiker van Re-Covers Kinderwagen Accessoires Nederland NL-ZH gaat u ermee akkoord dat u de producten en diensten die door onze website worden aangeboden, gebruikt op een manier die in overeenstemming is met alle toepasselijke lokale, provinciale en federale wet- en regelgeving. Er wordt geen materiaal opgeslagen of verzonden dat de rechten van anderen schendt of schendt, wat onwettig, obsceen, profaan, onfatsoenlijk of anderszins aanstootgevend, bedreigend, lasterlijk of inbreuk op privacy of publiciteitsrechten is.

Onze website verbiedt gedrag dat een strafbaar feit zou kunnen vormen, aanleiding zou kunnen geven tot burgerlijke aansprakelijkheid of anderszins een wet zou overtreden. Elke activiteit die een andere Re-Covers Nederland NL-ZH-gebruiker beperkt of verhindert om gebruik te maken van de diensten van onze website is ook verboden. Tenzij toegestaan ​​door een schriftelijke overeenkomst, mag u op onze website geen reclame of commerciële uitnodiging plaatsen of verzenden.

WIJZIGING AANKONDIGING: Zoals met onze administratieve en juridische kennisgevingpagina’s, kan en zal de inhoud van deze pagina in de loop van de tijd veranderen. Dienovereenkomstig zou deze pagina anders kunnen lezen vanaf uw volgende bezoek. Deze wijzigingen zijn noodzakelijk en worden uitgevoerd door Re-Covers Nederland NL-ZH, om u en onze Re-Covers-website te beschermen. Als deze pagina belangrijk voor u is, moet u vaak terugkijken omdat er geen andere kennisgeving van gewijzigde inhoud wordt verstrekt vóór of nadat de wijziging van kracht wordt.

COPYRIGHT WAARSCHUWING: De juridische kennisgevingen en administratieve pagina’s op deze website, waaronder deze, zijn zorgvuldig opgesteld door een advocaat. Wij van Re-Covers Nederland NL-ZH hebben betaald om het gebruik van deze wettelijke kennisgevingen en administratieve pagina’s op Re-Covers Nederland NL-ZH te licentiëren voor uw bescherming en die van ons. Dit materiaal mag om welke reden dan ook op geen enkele manier worden gebruikt en ongeoorloofd gebruik wordt gecontroleerd via Copyscape om overtreders te detecteren.