Baby Jogger City Versa GT

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
RE-COVERS
Marcel Bik

Wij verkopen de mooiste en meest voordelige lederen kinderwagen accessoires. De enige in Nederland met makkelijk te monteren ritssluiting. Voorzien van stretchmateriaal voor een perfecte hechting. Jarenlang plezier!

Image is not available
Noordwijk aan Zee
Original Leder Accessoires
Recovers
previous arrow
next arrow
Slider

Baby Jogger City Versa GT product specificatie

Welkom op de Baby Jogger City Versa GT product specificatie pagina van de online winkel van Re-Covers uit Noordwijk aan Zee Zuid-Holland NL! Re-Covers kinderwagen lederen handvaten zijn hier dus verkrijgbaar.

Zoek jij naar de meest voordelige Baby Joggerkinder wagen duwstang cover dan heeft Re-Covers de beste lederen Baby Jogger Kinderwagen in de aanbieding.

Baby Jogger City Versa GT draag beugel

Een kinderwagen draagbeugel is het handvat waarmee men de wandelwagen wieg kan optillen – Een Baby Jogger City Versa GT heeft vanuit de fabriek eigenlijk nooit standaard kinderwagen draagbeugel men kan voor dit model dus geen kinderwagen hoes aanschaffen. Er is geen sprake van een babywagen draagbeugel Re-Covers hoes voor dit type wandelwagen.

Baby Jogger City Versa GT stuur beugel hoes

De Baby Jogger City Versa GT is NIET uitgevoerd met een klein stuurtje waar een kind zich vast aan kan houden.Een babywagen stuur hoes voor een Baby Jogger City Versa GT is dus NIET van toepasssing..

Baby Jogger City Versa GT draag beugel foam

Bij de Baby Jogger City Versa GT babywagen is de duw-beugel NOOIT opgesplitst in twee delen foam en bestaat dus uit EEN ENKEL FOAM DEEL gemaakt.

Baby Jogger City Versa GT handvat leer

Baby Jogger City Versa GT handvat leer – Re-Covers baby-wagen duwstang hoes is altijd met de hand gemaakt soepel leder, en vervolgens met de hand op maat genaaid. Re-Covers kinderwagen handvat hoes is ‘hand made’ gemaakt.

Re-Covers babywagen beugelcover is genaaid van zacht leer zowel waxed (twee kleuren; zwart met was of cognac kleur met was) en niet gewaxed in 21 mooie gekleurd leder.

City Versa GT handvat hoes kleur

De Re-Covers Baby Jogger babywagen handvat kunt u snel en betrouwbaar online kopen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 standaard leder kleuren en 21 speciale kleur-variaties, kortom dus totaal 26 leer kleuren.

City Versa GT beugel hoes montage

Montage van de wandel-wagen duwbeugel hoesje is heel eenvoudig. Onze Baby Jogger City Versa GT handvat cover kunt u alleen in een eenvoudige handomdraai monteren over uw versleten handgreep.

  • Baby Jogger wandel-wagen handvatten schuimrubber NIET verwijderen
  • Kapot schuimrubber baby-wagen handgreep krachtig met uw hand met plakband aandrukken.
  • Zipper-sluiting babywagen handvat hoes open ritsen
  • Baby Jogger kinder wagen handvat over de foamhandgreep heen plaatsen
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Baby Jogger kinderwagen handvat vast-ritsen met de hand (zonder gereedschap)

Baby Jogger City Versa GT handvat hoes garantie

Een babywagen hoesje van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verhoogd de verkoop-prijs van je wandelwagen. Je krijgt een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Baby Jogger City Versa GT handvat hoes bestellen

Re-covers is een Nederlands kleine zelfstandige onderneming in Noordwijk ZH Nederland. Ook wereldwijd telt Re-covers inmiddels zeer veel zeer tevreden afnemers. Recovers is ook op social media zeer actief met bijv. vele duizenden “Likes” via Facebook.