Mima Xari

Mima Xari duwstang handvat hoes leer

Van harte welkom op de Mima Xari product specificatie pagina van de online winkel van Re-Covers uit Noordwijk Zuid-Holland Nederland! Re-Covers wandelwagen hoezen zijn hier dus leverbaar.

Zoek je naar een zeer Mimawandelwagen handgreep cover dan heeft Re-Covers de mooiste leer Mima Kinderwagen in het assortiment.

Mima Xari draag beugel

Deze Mima Xari heeft NIMMER standaard kinderwagen uitval beugel je kan voor dit type dus GEEN Re-Covers hoes bestellen. Er is geen sprake van een babywagen uitval beugel kinderwagen hoes voor dit type kinderwagen.

Mima Xari stuur beugel hoes

De Mima Xari is NIET uitgevoerd met een klein stuurtje waar een baby zich aan kan vasthouden – Een kinderwagen stuur hoes voor een Mima Xari is dus NIET van toepasssing –

Mima Xari draag beugel foam

Bij een Mima Xari babywagen is de duw beugel NOOIT gesplitst in 2 gedeeltes foam en is dus uit EEN ENKEL GEHEEL gemaakt.

Mima Xari handvat leer

Mima Xari handvat leer – Re-Covers babywagen handvat hoes is altijd gemaakt van lams leer, en toen met de hand op maat gefabriceerd. Re-Covers wandel-wagen handvat hoes is ‘hand made’ gefabriceerd.

Re-Covers wandelwagen handvat leer is genaaid van soepel leer zowel waxed (twee kleuren; cognac waxed of zwart waxed) en niet gewaxed in 21 moderne gekleurd leather.

Xari handvat hoes kleur

De Re-Covers Mima wandelwagen duwstang kunt u makkelijk en eenvoudig online aanschaffen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 basis leer kleuren en 21 speciale kleur-variaties, kortom in totaal 26 leder kleuren.

Xari beugel hoes montage

Montage van de baby-wagen duwbeugel hoesje is heel eenvoudig. Onze Mima Xari handvat cover kunt u zelfstandig in een eenvoudige manier vervangen over uw kapotte handvat.

  • Mima kinderwagen handvat foam gewoon laten zitten
  • Kapot foam wandel wagen duwstang krachtig met je hand met plakband vast drukken.
  • Rits-sluiting baby-wagen duw beugel hoes open ritsen
  • Mima kinder wagen handvat over de kapotte foamduwbeugel monteren
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Mima kinderwagen duwbeugel vast-ritsen met de hand (zonder tang)

Mima Xari handvat hoes garantie

Een wandelwagen cover van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verbeterd de verkoop-prijs van uw kinderwagen. Jullie krijgen een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Mima Xari handvat hoes bestellen

Re-covers is een Nederlands klein-bedrijf gevestigd in Noordwijk Nederland. Ook wereldwijd telt Re-covers inmiddels 100’en tevreden clienten. Recovers is ook op social media zeer actief met bijvoorbeeld 1000’en Likes op Facebook.

2 gedachten over “Mima Xari”

Een reactie plaatsen