Mutsy Evo

Mutsy Evo duwbeugel handvat hoes leer

Welkom op de Mutsy Evo product specificatie pagina van de web winkel van Re-Covers uit Noordwijk Zee ZH NL! Re-Covers kinder-wagen hoezen zijn hier dus verkrijgbaar.

Zoekt u naar de allerbeste Mutsybaby-wagen duwstang hoesje dan heeft Re-Covers de mooiste lederen Mutsy Kinderwagen in het assortiment.

Mutsy Evo draag beugel

De wandelwagen uitval beugel is het handvat waarmee men een babywagen wieg kan optillen – Deze Mutsy Evo heeft vanuit de fabriek NIET een standaard wandelwagen draagbeugel men kan voor dit model helaas GEEN kinderwagen hoes bestellen. Er is geen sprake van een babywagen draagbeugel kinderwagen hoes voor dit type wandelwagen.

Mutsy Evo stuur handvat hoes

De Mutsy Evo is NIET uitgevoerd met klein klein stuurtje waar een peuter zich aan kan vasthouden – Een kinderwagen stuur hoes voor een Mutsy Evo is dus niet ter sprake –

Mutsy Evo draag beugel foam

Bij een Mutsy Evo wandelwagen is de duw beugel NIMMER opgedeeld in 2 DELEN foam en bestaat dus uit EEN GEHEEL gemaakt.

Mutsy Evo handvat leer

Mutsy Evo handvat leer – Re-Covers baby-wagen handvat hoes is altijd met de hand gemaakt soepel leder, en verder door Re-Covers op maat genaaid. Re-Covers wandelwagen hoezen zijn met de hand gemaakt gefabriceerd.

Re-Covers kinder-wagen beugelcover is gefabriceerd van soepel leather zowel waxed (twee kleuren; waxed black of waxed cognac) en non-waxed in 21 designer gekleurd leer.

Evo handvat hoes kleur

De Re-Covers Mutsy wandelwagen handvatten kunt u makkelijk en simpel online kopen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 standaard leer kleuren en 21 speciale kleur-variaties, dus in totaal 26 leer kleuren.

Evo beugel hoes montage

Montage van de baby wagen duwbeugel cover is heel eenvoudig. Onze Mutsy Evo duwbeugel hoesje kunt u eigenhandig in een eenvoudige manier plaatsen over uw gescheurde handvat.

  • Mutsy wandel wagen duwstang schuimrubber gewoon laten zitten
  • Kapot schuimrubber kinder wagen handvatten stevig met je hand met tape vast drukken.
  • Zipper-sluiting kinder-wagen handgreep hoes open-ritsen
  • Mutsy baby-wagen duwstang om het schuimrubberhandvat monteren
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Mutsy kinderwagen duwbeugel vast-ritsen met de hand (geen gereedschap)

Mutsy Evo handvat hoes garantie

Een kinder-wagen hoes van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verbeterd de waarde van uw baby wagen. Jullie krijgen een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Mutsy Evo handvat hoes bestellen

Re-covers is een Nederlands klein-bedrijf gevestigd in Noordwijk Nederland. Ook wereldwijd telt Re-covers inmiddels 100’en tevreden klanten. Recovers is ook op social media zeer actief met bijvoorbeeld 1000’en “Likes” via Facebook.