Mutsy Spider

Mutsy Spider handvat leer

Welkom op de Mutsy Spider product specificatie pagina van de webwinkel van Re-Covers uit Noordwijk Zuid-Holland NL! Re-Covers kinderwagen handvat hoezen zijn hier dus verkrijgbaar.

Bent u op zoek naar een zeer Mutsykinderwagen handgreep hoes dan heeft Re-Covers de allerbeste leer Mutsy Kinderwagen in de aanbieding.

Mutsy Spider draag beugel

Een kinder-wagen draag beugel is het handvat waarmee een moeder de wandel-wagen wieg kan optillen – De Mutsy Spider heeft vanuit de fabriek NIET een standaard wandelwagen draagbeugel men kan voor dit type dus geen Re-Covers hoes aanschaffen. Er is geen sprake van een babywagen draag beugel hoes voor dit type kinderwagen.

Mutsy Spider stuur handvat hoes

De Mutsy Spider is NIET uitgevoerd met een klein stuurtje waar een peuter zich aan kan vasthouden – Een wandelwagen stuur hoes voor een Mutsy Spider is dus niet ter sprake –

Mutsy Spider draag beugel foam

Bij een Mutsy Spider kinderwagen is de duw stang NIMMER opgesplitst in twee delen foam en is dus uit EEN STUK gemaakt.

Mutsy Spider handvat leer

Mutsy Spider handvat leer – Re-Covers baby-wagen hoes is altijd gemaakt met gelooid leer, en vervolgens met de hand op maat genaaid. Re-Covers babywagen handvat is altijd gemaakt.

Re-Covers wandel-wagen duwstang hoes is gesticked van soepel leather zowel waxed (twee kleuren; zwart met was of cognac kleur met was) en ongewaxed in 21 mooie gekleurd leer.

Spider handvat hoes kleur

De Re-Covers Mutsy babywagen handvat kunt u snel en eenvoudig online bestellen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 standaard leder kleuren en 21 speciale kleur-variaties, dus in totaal 26 leer kleuren.

Spider beugel hoes montage

Montage van de babywagen handvat cover is heel eenvoudig. Onze Mutsy Spider handvat cover kunt u alleen in een simpele manier vervangen over uw kapotte handvat.

  • Mutsy wandel-wagen duwbeugel foam gewoon laten zitten
  • Kapot schuimrubber wandel wagen duwbeugel krachtig met de hand met plakband vast drukken.
  • Rits-sluiting baby-wagen duw stang hoes open-ritsen
  • Mutsy kinder-wagen duwstang om het schuimrubberhandvat monteren
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Mutsy wandelwagen duwbeugel vast-ritsen met de hand (geen hand-gereedschap)

Mutsy Spider handvat hoes garantie

Een babywagen hoesje van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verhoogd de verkoop-prijs van uw kinder wagen. Je krijgt een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Mutsy Spider handvat hoes bestellen

Re-covers is een Hollands kleine zelfstandige onderneming gevestigd in Noordwijk Nederland. Ook wereldwijd telt Re-covers inmiddels zeer veel zeer tevreden afnemers. Recovers is ook op social media zeer actief met bijvoorbeeld vele 1000’en Likes op Facebook.