Mutsy Transporter

Mutsy Transporter beugel handvat hoes leer

Welkom op de Mutsy Transporter product specificatie pagina van de online winkel van Re-Covers uit Noordwijk ZH ZH Holland! Re-Covers kinderwagen hoesjes zijn hier dus verkrijgbaar.

Op speurtocht naar de meest voordelige Mutsykinder-wagen handgreep hoesje dan heeft Re-Covers de mooiste leren Mutsy Kinderwagen in het assortiment.

Mutsy Transporter draag beugel

De kinder-wagen draag beugel is de stang waarmee men een wandelwagen wieg kan optillen – Een Mutsy Transporter heeft alleen NOOIT standaard kinderwagen draag beugel je kan voor dit type helaas GEEN hoes kinderwagen bestellen. Er is geen sprake van een kinderwagen draag-beugel Re-Covers hoes voor dit type kinderwagen.

Mutsy Transporter stuur handvat hoes

De Mutsy Transporter heeft GEEN klein klein stuurtje waar een peuter zich vast aan kan houden – Een wandelwagen stuur hoes voor een Mutsy Transporter is dus NIET van toepasssing –

Mutsy Transporter draag beugel foam

Bij deze Mutsy Transporter wandelwagen is de duw beugel niet opgedeeld in 2 gedeeltes foam en is dus uit EEN STUK gemaakt.

Mutsy Transporter handvat leer

Mutsy Transporter handvat leer – Re-Covers kinderwagen handvat hoes is altijd met de hand gemaakt uit soepel leer, en toen door Re-Covers op maat gefabriceerd. Re-Covers kinder-wagen hoezen zijn altijd gemaakt.

Re-Covers baby-wagen handvat hoes is gefabriceerd van soepel leer zowel waxed (twee kleuren; zwart met was of cognac kleur met was) en ongewaxed in 21 mooie gekleurd leder.

Transporter handvat hoes kleur

De Re-Covers Mutsy wandelwagen handvat kunt u snel en betrouwbaar online kopen in onze online winkel. Snel leverbaar in 5 standaard leer kleuren en 21 speciale kleur-variaties, dus dus totaal 26 leder kleuren.

Transporter beugel hoes montage

Montage van de wandelwagen duwbeugel hoes is heel eenvoudig. Onze Mutsy Transporter duwstang cover kan u zelfstandig in een eenvoudige handomdraai monteren over uw lelijke handvat.

  • Mutsy wandel wagen duwbeugel schuimrubber NIET verwijderen
  • Kapot foam kinderwagen duwstang krachtig met uw hand met plakband vast drukken.
  • Rits-sluiting baby-wagen handvat hoes open-ritsen
  • Mutsy kinder-wagen duwstang om het kapotte schuimrubberduwbeugel monteren
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Mutsy wandelwagen handvatten vast-ritsen met de hand (zonder gereedschap)

Mutsy Transporter handvat hoes garantie

Een wandel-wagen cover van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verhoogd de verkoop-prijs van uw kinder wagen. Je krijgt een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Mutsy Transporter handvat hoes bestellen

Re-covers is een Hollands familie-bedrijf gevestigd in Noordwijk aan Zee Zuid-Holland. Ook wereldwijd heeft Re-covers inmiddels zeer veel zeer tevreden klanten. Recovers is ook op social media zeer actief met bijv. duizenden “Likes” op Facebook.