Quinny Buzz

Quinny Buzz beugel handvat hoes leer

Dit is de Quinny Buzz product specificatie pagina van de online winkel van Re-Covers uit Noordwijk ZH Zuid-Holland Nederland! Re-Covers babywagen hoesjes zijn hier dus leverbaar.

Zoeken jullie de beste Quinnykinderwagen handgreep hoesje dan heeft Re-Covers de allerbeste leren Quinny Kinderwagen in de aanbieding.

Quinny Buzz draag beugel

Een kinder-wagen draagbeugel is het handvat waarmee je een wandel-wagen wieg kan optillen – De Quinny Buzz heeft alleen eigenlijk nooit standaard wandelwagen draag beugel je kan voor dit model dus geen hoes kinderwagen aanschaffen. Er is geen sprake van een kinderwagen draag beugel hoes kinderwagen voor dit type wandelwagen.

Quinny Buzz stuur handvat hoes

De Quinny Buzz heeft NIET een klein klein stuurtje waar een peuter zich aan kan vasthouden – Een babywagen stuur hoes voor een Quinny Buzz is dus niet van toepassing –

Quinny Buzz draag beugel foam

Bij de Quinny Buzz babywagen is de duwstang STANDAARD opgesplitst in 2 gedeeltes foam.

Quinny Buzz handvat leer

Quinny Buzz handvat leer – Re-Covers kinderwagen hoes beugel is altijd gemaakt van soepel leder, en toen door Re-Covers op maat genaaid. Re-Covers kinder-wagen hoes is met de hand gemaakt genaaid.

Re-Covers wandel-wagen hoesjes zijn gefabriceerd van zacht leer zowel waxed (twee kleuren; cognac waxed of zwart waxed) en non-waxed in 21 moderne gekleurd leder.

Buzz handvat hoes kleur

De Re-Covers Quinny kinderwagen duwstang kunt u makkelijk en simpel online kopen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 basis leer kleuren en 21 speciale kleur-variaties, dus in totaal 26 leder kleuren.

Buzz beugel hoes montage

Montage van de babywagen duwstang hoesje is heel eenvoudig. Onze Quinny Buzz handvat hoesje kunt u eigenhandig in een simpele manier monteren over uw lelijke handvat.

  • Quinny kinder-wagen handgreep schuimrubber NIET verwijderen
  • Kapot foam wandel-wagen handvatten stevig met je hand met tape aandrukken.
  • Zipper-sluiting baby-wagen duw stang hoes open-ritsen
  • Quinny wandelwagen duwbeugel om de kapotte foamduwstang heen plaatsen
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Quinny wandelwagen duwbeugel vast-ritsen met de hand (geen gereedschap)

Quinny Buzz handvat hoes garantie

Een kinder-wagen cover van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verbeterd de verkoop-prijs van je babywagen. Jullie krijgen een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Quinny Buzz handvat hoes bestellen

Re-covers is een Nederlands familie-bedrijf in Noordwijk ZH Zuid-Holland. Ook wereldwijd heeft Re-covers inmiddels 100’en zeer tevreden clienten. Recovers is ook op social media zeer actief met bijv. 1000’en Likes op Facebook.

Een reactie plaatsen