Quinny Moodd

Quinny Moodd duwstang handvat hoes leer

Dit is de Quinny Moodd product specificatie pagina van de webwinkel van Re-Covers uit Noordwijk ZH Zuid-Holland Nederland! Re-Covers kinderwagen beugel hoezen zijn hier dus leverbaar.

Op zoek naar de allerbeste Quinnywandel wagen handgreep hoes dan heeft Re-Covers de mooiste leren Quinny Kinderwagen in de aanbieding.

Quinny Moodd draag beugel

De babywagen draagbeugel is de beugel waarmee iemand een baby wagen wieg kan optillen – Een Quinny Moodd heeft namelijk NOOIT standaard wandelwagen draag beugel men kan voor dit type helaas geen hoes kopen. Er is geen sprake van een babywagen draag beugel Re-Covers hoes voor dit type babywagen.

Quinny Moodd stuur beugel hoes

De Quinny Moodd is NIET uitgevoerd met klein stuurtje waar een baby zich aan kan vasthouden – Een kinderwagen stuur hoes voor een Quinny Moodd is dus niet van toepassing –

Quinny Moodd draag beugel foam

Bij deze Quinny Moodd wandelwagen is de duwstang standaard opgedeeld in 2 DELEN foam.

Quinny Moodd handvat leer

Quinny Moodd handvat leer – Re-Covers baby-wagen hoezen zijn altijd met de hand gemaakt zacht leer, en verder door Re-Covers op maat gemaakt. Re-Covers kinder-wagen duwstang hoes is hand gemaakt gefabriceerd.

Re-Covers wandelwagen hoes is gefabriceerd van zacht leder zowel waxed (twee kleuren; zwart met was of cognac kleur met was) en ongewaxed in 21 moderne gekleurd leather.

Moodd handvat hoes kleur

De Re-Covers Quinny wandelwagen duwstang kunt u makkelijk en eenvoudig online bestellen in onze webshop. Snel leverbaar in 5 basis leer kleuren en 21 speciale kleur-variaties, dus dus totaal 26 leder kleuren.

Moodd beugel hoes montage

Montage van de wandelwagen handgreep hoes is heel eenvoudig. Onze Quinny Moodd duwbeugel hoesje kan u alleen in een simpele manier vervangen over uw kapotte handvat.

  • Quinny kinderwagen handgreep schuimrubber gewoon laten zitten
  • Kapot foam baby wagen handvatten stevig met je hand met plakband vast drukken.
  • Rits-sluiting kinder wagen duwstang hoes open ritsen
  • Quinny wandel wagen handvatten over de kapotte foamduwstang monteren
  • Kinderwagen Hoes weer vast ritsen
  • Quinny wandelwagen handgreep vast-ritsen met de hand (geen gereedschap)

Quinny Moodd handvat hoes garantie

Een kinderwagen hoes van Re-Covers gaat jarenlang lang mee. Re-Covers verhoogd de verkoop-prijs van uw baby wagen. Je krijgt een 7 dagen 100% garantie op de levering. Niet goed geld terug.

Quinny Moodd handvat hoes bestellen

Re-covers is een Nederlands familie-bedrijf in Noordwijk Zuid-Holland. Ook wereldwijd telt Re-covers inmiddels zeer veel tevreden clienten. Recovers is ook op social media zeer actief met bijv. vele 1000’en “Likes” op Facebook.

Een reactie plaatsen